Tandregulering – Inman Aligner

14

Tandregulering til voksne, få et designersmil på 8 – 16 uger. Inman Aligner er den perfekte løsning for regulering af skæve fortænder. Det er et nemt, billigt og effektivt alternativ til traditionel tandregulering med bøjlesystemer.

Med tiden vil dine tænder have en tendens til at flytte sig, så dine fortænder bliver skæve. Andre er fra barnsben udstyret med skæve fortænder, som de har lært at leve med. En bøjlebehandling med togskinner kan virke som en lang og omkostningsfuld behandling. Derfor introducerer Tandklinikken Hamlet i København nu et nemt og billigt alternativ til konventionel bøjlebehandling med Inman Aligner.

Inman Aligner fordele

Et godt alternativ til dyre “usynlige bøjler”
Giver flotte resultater med en enkelt anordning, der er nem at anvende
Giver et smukt smil på en brøkdel af tiden og prisen for traditionelle togskinner
Tages af og på lige så let som en tandskinne
Inman Aligner – tandreguleringHvad er Inman Aligner?
Inman Aligner er den perfekte løsning for regulering af skæve fortænder. Behandlingen er hurtig, sikker og økonomisk fordelagtig. Med den patenterede Inman Aligner kan dine fortænder blive rettet i løbet af ganske kort tid – typisk mellem 8 – 16 uger. Og fordi det er en aftagelig bøjle, passer Inman Aligner nemt ind i din hverdag og livsstil.

Hvordan virker Inman Aligner?

Inman Aligner har to fjederbelastede buer placeret henholdsvis foran og bag ved dine fortænder. Dette skaber et nænsomt tryk, som presser dine tænder ind i en mere optimal position.

Alle former for tandretning kræver vedligeholdelse for at bevare det flotte resultat. Derfor får du efter behandlingen en usynlig ‘retainer’ på bagsiden af tænderne til at holde dem på plads. Herved undgår du tilbagefald. En ‘retainer’ er en tynd wire, der sidder usynligt på bagsiden af tænderne.

Kan Inman Aligner rette alle skæve tænder?

Inman Aligner er designet til at behandle fortænder i over- og undermunden. Efter en konsultation kan din tandlæge afgøre, hvorvidt Inman Aligner er det rigtige valg for netop dig. Behandlingen tilbydes kun til voksne.

Hør mere om tandregulering med Inman Aligner på telefon 6915 9010.

Priser

Beskrivelse Pris i DKK
Tandregulering med Inman Aligner Fra 19.500